Companie. Puncte Forte. Valori.

Peste 10 ani de experienta in furnizarea de servicii de executie, mentenanta si revizii specializate in domeniul electric cat si cel de constructii in spatii logistice, industriale, comerciale cat si office.

                                       Este important de retinut ca atunci cand va decideti sa lucrati cu un electrician (fie el autorizat sau nu), transferati responsabilitatea sigurantei dumneavoastra, a familiei sau a companiei dumneavoastra in mainile acestuia.

Peste 10 ani de experienta

In furnizarea de servicii de executie, mentenanta si revizii specializate in domeniul electric cat si cel de constructii in spatii logistice, industriale, comerciale cat si office.

Expertiza

In realizarea de proiecte complexe, in cladiri industriale, comerciale, de birouri si rezidentiale. In optimizarea costurilor si termenelor de executie.

Recunoastere

Peste 95% din clienti sunt multumiti de colaborarea cu noi. Pozitionarea noastra in topul furnizorilor de servicii de acest gen se datoreaza promtitudinii.

Competente

Autorizari, echipamente si utilaje de inalta performanta. Personal cu experienta si cu vechime medie in campul munci

Realizarea de proiecte in sistem Design and build sau As build

Certificari

ISO 9001; ISO 14001
Atestat ANRE Proiectare si Executie joasa tensiune 0,4 KV,
Atestat Verificator Termografic
Atestari ISU Stingere si Desfumare

Acoperire nationala

Proiecte executate in Bucuresti, Constanta, Galati, Iasi, Suceava, Cluj Napoca, Targu Mures, Sfantu Gheorghe, Brasov, Sibiu, Oradea,Timisoara, Ramnicu Valcea.